Farväl !

Onsdagen 13 november lämnade Princesse Seya (FR) Västerbo stuteri och idag 27 november så åkte Kite Face still sina nya ägare stuteri WF i Boden.

Princesse Seya har vi haft sedan hon som ettåring i januari köptes av Mats Rundström på Prix d’Amerigue auktionen, tävlade sedan för sin ägare Mats Rundström och var tidig och fin, debuterade som 2 åring med en tredjeplats på Vincennes. Seya har i aveln lagt Elak Västerbo som har vunnit Polskt TravDerby samt Dunder Västerbo som var en tidigt fin häst som vi sålde för dyra pengar efter 4 starter. Årets fölunge blir Seyas sista här på Västerbo och heter Västerbo Diable e El Mago Pellini.

Kite Face har gjort 2 år här på Västerbo och lagt Västerbo OjOjOj född 2018 som är en dotter till Infinitif och har i år en hingst efter King on the Hill. Ny ägare till Kite Face är som nämnts ovan Stuteri WF, Boden som även ägt hennes moder.

Fajta Västerbo – Björn Röcklinger vid kval på Romme, Fajta tävlar nu i Tjeckien