Alla vackra sagor har ett slut!

Den häst som lade grunden till RixFm och Svensk Travsport framgångssaga Rixallsvenskan vilken startade 2009 var vår Västerbo MorronZoo född 15 maj 2002.

Gert Fylking var en pådrivande kraft till denna häst när han jobbade på på Rix MorronZoo, vi fick en mycket rolig tid tillsammans med vår krigare MorronZoo. Gert förespråkade att vi skulle besöka många banor, framför allt där RixFm fanns, den kommersiella Radion var ju under utbredning i Sverige, Västerbo MorronZoo han fick resa han, Eskilstuna, Lindesberg, Örebro, Romme, Solvalla, Halmstad, Bergsåker, Rättvik, Arvika, Östersund, Bollnäs, Årjäng, Gävle, Åby, Mariehamn (storlopp), Skellefteå, Jägersro, Mantorp, Axevalla, Bjerke, Visby, Hagmyren,. Det blir alltså 21 travbanor vi besökte och antalet kuskar blev : 29st

Leif Eriksson, Kaj Widell, Johan Understeiner (vinst, då hade Johan inte vunnit på 100 lopp), Fredrik Linder, Claes Eskilsson, Jim Frick, Stefan Erlandsson, Björn Goop, Jorma Kontio, Elisabeth Melander, Jens Eriksson, Torbjörn Jansson, Åke Svanstedt, Åsa Lindberg, Karolina S Jakobsson, Mikael Lindmark, Per Lennartsson, Hans Owe Sundberg, Kajsa Frick, Peter Ådefors, Anders Svanstedt, Claes Sjöström, Rauno Pöllänen, Erik Lindegren, Ulf Ohlsson, Dan Röcklinger, Henrik Svensson, Linnea Swartling och  Linda Artursson.

Totalt gjorde Västerbo MorronZoo 96 starter med raden 8-11-6 och tjänade 604 000 kr och fick rekordet 12,9a

Västerbo MorronZoo är begravd på här på Västerbo.