Vinster

2019-11-06 Västerbo Lexington (Muscle Mass – Temple Street) tränare Robert Bergh, såldes som 1 åring på Wenngarn auktion till ägarna Stall Pop & Altair AB. Som syskon finner vi miljonärskan Västerbo Collect (e Credit Winner). Och mödernet har lagt hästar som Joke Face, 7,2 miljoner kr, Palermo 1,2 miljoner, Kalmie Melody ca 140 000 EURO, och många fler. I år så har Temple Street ett hingstföl efter El Mago Pellini (farfar Credit Winner).

Den 8 november fick vi två uppfödarvinster, på Örebro segrade VästerboImtheMan som ägs och tränas av Juhani Partanen tog 6e segern i sitt livs 8e start, sonen till Echo och Chakaranda D. har ett halvsyskon fött 2019, sto e SJ’s Photo här på Västerbo.

Därefter segrade den av Marcus Pihlström ägde och tränade Västerbo Burberry (Brioni – Victoria RÖK) på Bergsåker.

Dagen efter, den 9e november segrade på Romme Ylva Welen tränade Västerbo Replique (Echo – Sabina Sund) ägd av Mats Forsberg Bygg AB.

Lördag 9e november var det dags för Västerbo Exact (Racer Bourbon – VästerboViVinnare), detta var 17 segern för den av Roger Persson tränade hästen, i sulkyn Johan Svensson. Modern VästerboViVinnare ägs sedan några år av vår hästägare B Hugosson AB och står i Frankrike.

På söndagen 10e november var det dax för en vinnare igen, nu så var det Markus Svedberg tränade Västerbo Dazzel sto e Credit Winner och Yankee Glide dottern Yankee Success.

Västerbo Replique som ettåring!