Hilda Zonett

Kommer Ni håg denna grand old Lady, tjänade 15,3 miljoner kronor, vann Svenskt TravKriterium, Svenskt Trav Derby, Coccinells lopp (ingår i Kriterieserien, Vårfavoriten (3år), Juliennes lopp, Uttagning Kriteriet, Breeders Crown (3åriga ston), Drottning Silvias Pokal, StoEliten (V75), Eskilstunastoet (StoEliten), Norrländskt VarmblodsMästerskap, Wasa Kredits StoFinal, Prix de France, Guldbjörken, Top of Europe Trot, Axevallalöpningen, Malmloppet, Silverörnen, Frances Bulwarks lopp, Sto SM, Norrländskt VarmblodsMästerskap (2a gången), Queen L.s lopp (StoEliten), Malmloppet (2004, 2a gången), Sto SM – 2004 (2a gången), Norrländskt VarmblodsMösterskap 2004 (3e gången), 4a i Prix d’Amerique.

I aveln har det även där producerats Helge Zonett 37 starter – 9 segrar, Algot Zonett 25 starter – 6 segrar, Frida Zonett 19 starter – 6 segrar, samt 4 åriga Albert Zonett som börjat starkt 6 starter 3 segrar och 2 andra pris!

Natten till idag så förlöste Susanne Demmers ett fint hingstföl efter Prix d’Amerique vinnaren Maharajah och Hilda Zonett. På bilden är fölungen inte ens en timme gammal!

Hilda Zonett med hingstföl en knapp timme gammal efter Maharajah!