VÄSTERBO STUTERI SPONSRAR DALATRAVETS EGNA CHAMPIONLIGOR

Västerbo Stuteri vill uppmärksamma de aktiva på Dalatravet. Därför väljer man att sponsra framgångsrika Dalaprofiler under 2018. Man kommer efter varje kvartal dela ut etappriser och efter årets slut så vinner totalsegraren i respektive klass en fri betäckning i en utvald Västerbo Hingst under 2019. De kategorier som kommer att prisas är:

  • Tränare
  • Körsven
  • Uppfödare
  • Ägare

SNYGGA REKLAMJACKOR SOM ETAPPRIS

Den som vinner respektive kvartalsetapp får en snygg jacka sponsrad av Västerbo Stuteri. Avstämning sker den sista mars, juni, september och december och delas ut i samband med lämplig tävlingsdag. Den första prisutdelningen sker den 8 april i samband med Grand Slam 75 på Romme.

BETÄCKNING I FÖRSTAPRIS

Totalsegraren i respektive kategori vinner en fri betäckning 2019 (fri bokningsavgift och fri levande fölavgift) i en utvald Västerbo hingst. Den fria betäckningen kan enbart utnyttjas 2019.

REGLER

Det är framgångar som aktiva som har sin licens eller sitt ägarskap kopplat till häst i träning på Dalatravet som prisas.
Det är endast framgångar på våra båda dalabanor Romme och Rättvik som premieras.

De som premieras är bäste tränare, körsven och uppfödare samt ägare med registrerad häst i träning vid Dalatravet Romme eller Rättvik.

Totalsegraren i respektive kategori vinner en fri betäckning 2019 (fri bokningsavgift och fri levande fölavgift) i en av Västerbo Stuteri utvald Västerbo hingst. Den fria betäckningen kan enbart utnyttjas 2019.

För poängräkningen tillämpas Svensk Travsportsstatistik. Poängen räknas i första hand på segerrikast.

Vinnaren betalar eventuell vinstskatt. Reglerna gäller med reservation för eventuella felskrivningar.