V75 Färjestad

På lördagen hade vi hela 5 uppfödningar ut på V75!!!

Bäst gick det för Kajsa Fricks Västerbo RealWorld (Kiss Francais – Reel Broline) som över 3140 meter blev 2a på tiden 14,6 och för detta erhöll 50 000 kronor, 4a i samma lopp Västerbo Hard Cash (Ready Cash – Super Pilaar), Björn Goops travare noterade tiden 13,9/3180meter tyvörr gick det sämre för Robert Berg och Västerbo Arthur (C.R.Excalibur – Västerbo BanditRock) som blev oplacerade på 14,3/3180m.

I V75-2 var Västerbo Cheers (Mr Pine Chip – Västerbo Cheer) trea efter att sitta fastlåst i rygg ledaren över mål.Västerbo Cheers har nu på sista 6 starter 4 segrar, 1 andra och 1 tredje för sina nya ägare!

I Brons blev Västerbo Exact (Racer Bourbon . VästerboViVinnare) tvåa efter en heroisk insats, startgalopp och landar på 11,8ag/2140m…….

Beau Mec som var tvåa i Guld har en Västerbo uppfödning till mor Extreme Lady!

Tack till ägare, tränare och hästskötare som ser till att våra uppfödningar fungerar.

På årets Kriterieauktion har vi från dessa stammar Västerbo Wham lillebror till Västerbo Cheers, Västerbo Espri – samma möderne som Västerbo Exact., nedan en bild inför auktionen som 1 åring, fynd för endast 20 000:- exkl moms.