Tung måndag!

Under måndagen nåddes vi av en rapport att vår fina uppfödning Västerbo Loveboat
tyvärr hade fått sluta sina dagar. Sonen till Love You och Västerbo HighClass som så sent som i januari segrade i Guld var lysande redan som tvååring och fortsatte att utvecklas. Modern Västerbo HighClass har i aveln lagt Västerbo MorronZoo – 604 000kr, Västerbo Prestige som vann 14 segrar på 29 starter, far till Aron the Baron 1,4 miljoner och Avesome Annie 607 000 på 20 starter detta är hans enda 2 avkommor hittils. Vidare i syskonskaran finner vi Västerbo HighFlyer *09,4ak och vinnare av över 5 miljoner kronor…Dottern VästerboBanditRock har börjat starkt i aveln med Västerbo Arthur 953 000 kronor och fyraåriga National Prince *11,5 (4).

Natten till måndagen fölade vårt världsrekord sto Västerbo Daylight, tyvärr överlevde inte fölungen som var ett sto efter Pojke Kronos. Därefter fick vi rapport om att Västerbo Darling – syster till Västerbo HardCash och inackorderad på Ortsjöns Hästgård Njurunda dog till följd av komplikationer i fölnigen, även hingstfölet efter Mister J.P. avled.

http://sulkysport.se/vasterbo-loveboat-dod/