Välkomna till Västerbo

Den 2a februari flyttade 2 nya fölston in på Västerbo, dels Röcklinger Trav AB’s nya fölsto Amerique Prom As , en dotter till ingen mindre än Varenne (IT) och Southwind Promise (US) e Valley Victory (US) – och Prom som är helsyster med bl a avelshingstarna Florida Pro och Florida Sun, vidare kommer från detta möderne Keystone Pioneer, Keystone Patriot och Keystone Patrol. Röcklinger stoet anländer dräktig med Hard Livin (US).

Sto nr 2 som anlände var Ellieann (Up Front Larry – Ann O’Sang e Primato Nilema), Ellieann blev årets sto på Bergsåker 2019, och har en stark tävlingskarriär bakom sig 85 starter 11 -12 -10 och nästan 1,8 miljoner intjänat, och rekorden 14,3k 12,7m *13,9l 11,9ak 12,1am 13,6al. ägare är Stall Löja HB i Lomma – partner detta år blir fulltecknade Maharajah.