En bra vecka

Fem uppfödar segrar har vi noterat veckan som gick  för Västerbo hästar, Kristoffer Janssons Västerbo Pay Me (Kiss Francais) segrade på Gävle, körd av Niclas Hammarström. På Bjerke segrade Kristian Lindberg tränade Västerbo Loire (Credit Winner). Och i går lördag, V75 dag på Solvalla, vinst för Björn Röcklinger tränade Västerbo HighScore (Kiss Francais) och sedan vinst i anrika Silverhästen för VästerboOntheNews tränas av Lars Brindeborg och i Finska T76 vinst för Västerbo Locksmith (Mr Pine Chip). Sedan så tog vårt blivande fölsto Geisha Sund och segrade i dag V75, för detta fick Love You dottern 100 000 kronor så nu har Geisha tjänat 2,7 miljoner kronor!

Lämnade Västerbo idag gjorde Monas Speranza, medan hennes son efter Muscle Hill stannar kvar och får fortsätta umgås med sina kamrater. I samma transport åkte Peasant Princess med hem till sina ägare, nu dräktig med Pojke Kronos. Peasant Princess har jobbat här i sommar som fostermor till Surprise Up’s fölunge.