Då var det dax igen!

Runnerup fick 23.47 den 7 maj ett stoföl efter Classic Photo, hingsten som höll på att få en miljonär till igår, Kogjini stables hade ut A Perfect Face som fick fritt spelrum sent i Drottning Silvias pokal och blev 4a, nu fattas det endast 4 600 kronor till 1 miljon, stoet har blott gjort 17 starter. Classic Photo är ju dessutom far till Elitloppsvinnaren Ringostar Treb och Derbyvinnaren Mosaique Face.

I år så väljer ägaren Peter Fritzdorf listhingsten Un Amour d’Haufour, hingsten som på blott 12 levande avkommor i Sverige har 10 över 100 000 kronor, Västerbo Jolene 42 starter – 6 segrar, Västerbo All In 5 segrar – 18 starter, Västerbo Tramp som vunnit 4 lopp på 12 starter. Runnerup har sin bästa avkomma med Un Amour d’Haufour, Miss Chevy Neo som hittills vunnit 2 lopp i regi Dennis Palmqvist.