Mycket bra vecka!

Fem stycken uppfödda på Västerbo vann denna vecka!

Don’t be weak ( Zola Boko – Peccadillo) som Björn Röcklinger tränar och har fött upp vann i debuten på Örebro på fina 15,7,

Sedan blev det måndag och då var det Färjestad som hade trav, där hade vi nöjet att se Västerbo HardCash som vinnare, sonen till Ready Cash och Super Piilar ägs av SZ Consulting AB, Gävle, i sulkyn denna gång Henrik Åslund som jobbar hos tränaren Björn Goop. Super Piilar är i år dräktig med Ready Cash sonen Djali Boko, det var dessutom lunchtrav på Rättvik och där slog den av Mats Forsberg ägde Västerbo Replique till! Dottern till Echo och Sandra Sund tränas av Ylva Welen, och detta var andra segern på 7 starter.

Solvalla 23 oktober – uppfödardubbel

Först att vinna är VästerboImthe Man 4 år e Echo – Chakaranda D. 7 starter har gett ägaren och tränaren Juhani Partanen, Örebro 5 segrar på blott 7 starter. Chakaranda D. har i år stoföl efter SJ’s Photo här på stuteriet.

Detta är ett möderne som producerar, VästerboImtheMan såldes som ettåring på Elitauktionen för 250 000 kronor och mamman Chakaranda D. är syster till miljonärerna Don Active – 27 segrar och Kevin D 22 segrar. Sedan följdes det upp med att vår egen Västerbo HighScore (Björn Röcklinger) slog till och segrade sjätte segrern i hans 34e start har nu gett 616 000 kronor.