Vinst för Västerbo hästar, 8 stycken…

Stall Secret Services Västerbo Maharani (Maharajah – vann på Romme 29 september, på 14,4a/2140m med Linus Lönn i sulkyn.

30 september tog Västerbo Chili (Mister J.P. – Lima Star) sin 4e seger i 4e starten.

Västerbo Adventure är en treåring som debuterade 1 oktober på Dannero för sin tränare och ägare Robert Skoglund, Adventure är en son till Ready Cash hingsten Feeling Cash och Västerbo Prepare, tvåa i Derbystoet. Feeling Cash finns numera på fryst på i Sverige via Västerbo stuteri! På Västerbo finns sto född 2023 e Mister J.P. och Västerbo Prepare till salu!

3 oktober så vann VästerboGiveMeCash, (Charly du Noyer) numera Portofino e Charly du Noyer (FR) och Geisha Sund e Love You (FR). Geisha Sund har i år hingstföl efter Readly Express döpt till Västerbo Samurajh.

Västerbo Blizzard e El Mago Pellini – Västerbo Daylight e Spotlite Lobell vann på Gävle 5e oktober med Tomas Pettersson i sulkyn, då tränades Blizzard av Kristiina Westerholm, nu återfinns Blizzard hos Fredrik Wallin, Huddungeby. Västerbo Daylight som själv satte 2 världsrekord och blev årets snabbaste sto i sulky 2015 när hon vann Grand Criterium de Vitesse i Cagnes – sur – Mer 2005. Västerbo Daylight är mormor till 2 födda 2023 på Västerbo, stoföl efter Django Riff och Västerbo Daytrip e Credit Winner samt hingst efter Mister J.P. och Västerbo Daytrip e Credit Winner.

VästerboSimSalaBim e El Mago PelliniVästerba Orange tog sin andra seger 8 oktober och tiden var 17,0, Simsalabim har nu gjort 6 starter och 2 segrar och 1 andra pris hittills ägare och tränare Annelie Bergqvist i sulkyn Marcus Hultman.

9e oktober på Mantorp var det dax för debut för Västerbo Euro ( 3 år sto e International Moni – Alvina Zonett e Ready Cash – Hilda Zonett. Den Katja Melkko tränade treåring tuggade ner Timo Nurmos tränade Never Give Up från dödens, även Never Give Up (Maharajah – April Up) är uppfödd på Västerbo av Bengt Hugosson och ägs av Hedqvist Hovslageri AB.

Samt Västerbo Castor som vi skrivit om i eget inlägg!