Västerbo Razzia hemma igen!

Razzia börjar nu en ny karriär, blir fölsto här hemma på Västerbo. Kom ner från Robert Bergh samma dag som hon startade sista gången, ny hingst ännu inte planerad för dottern till Muscle >Hill och Kristel Ås.

Från detta möderne kommer miljonärerna Arndon Glory 1,3 miljoner – 18 segrar, Boomerang Glory 1,2 miljoner – 24 segrar, Spotty Bonzai 1,1 miljoner – 33 segrar samt Select Ås – 10 segrar, mormor Royal Kristel Lady (Royal Prestige) vann själv 13 lopp. Västerbo Razzias mor Kristel Ås fick hela 11 föl, 10 registrerade, bäst, penningmässigt, blev förstfödde Västerbo Face It som tjänade 2,5 miljoner kronor och fick 11,3ak som bästa rekord, Västerbo Crystal vann 5 lopp på 48 starter och kvalade in till semifinal i Breeders Crown 12,9ak -samt de namn goda Västerbo Starlit (Look de Star), Västerbo All In (Un Amour d’Haufour), Västerbo Olympus samt tvåriga VästerboRoyalFlash (Mister JP).

Tack Petter lundberg för hemtransporten!

Hingst ännu inte klar