Dax för pension!

Nej det handlar inte om oss 2 benta! Vi har gemensamt med oss på Västerbo och hästens tränare Björn Röcklinger har beslutat att vår härliga Västerbo HighScore nu drar sig tillbaka som pensionär, vi är bara 11000 kronor från det magiska 1 MILJON kronor! Men ”Hajen” har gjort det mycket bra och vi vill inte att vi ska åka runt och nöta in pengarna för att komma upp i det magiska, 1 000 000 kr, redan som 3 åring vann Hajen , bland annat STC treåringsserie med sin tränare Björn Röcklinger och fortsatte vinna lopp även sin sista säsong. Hans mor har ju lagt 2 miljonärer, Västerbo Highflyer och Västerbo Loveboat. Dessutom är hon mor till den fantastiska avelshingsten Västerbo Prestige, på 8 avkommor, far till 3 miljonärer. Dessutom är HighClass mormor till 2 miljonärer, båda med Västerbo BanditRock till mor, National Prince (avelshingst) och Västerbo Arthur.

Vi kommer nu aktivt att söka ett pensionärsboende, vi har ju några pensionärer ute på stan som fungerar bra, Västerbo MorronZoo och Västerbo Matrix för att nämna några.