Åter till födelseplatsen

Västerbo Jolene har återvänt till Västerbo efter att under hela sin tävlingskarriär varit hos Kajsa Frick., dottern till Un Amour d’Haufour (FR) (Love You) och Super Pilar (Super Arnie – Torinos Sweet L. e Ata Star L. – Torino e Frosty Hanover). Torino f.72 blev mor till Västerbo Extrem f.93 som tjänade nästan 2 miljoner kronor, ´Torino var alltså 21 år när han föddes, innan hade Torino levererat Hicka Käll, Crabata Käll. Super Pilaar är syster till Miss Pilaar 1,8 miljoner – 10 segrar, Torinos Mali ca 500 000:- 13 segrar. Miss Pilaar är mor till Bobtail 5,1 miljoner, Jullan 1,5 miljoner, medan Miss Pilaar lagt Västerbo Hard Cash 1,5 miljoner dessutom är Super Pilaar mormor till Sir Henry P.Hill – 14 segrar och 1,9 miljoner kronor, medan Miss Pilaar är mormor till Conrads Rödluva, Sayonara Julia Pellini och Cactus. Parter för i år blir Mister JP för Västerbo Jolene.