Kajsa Frick hittade en ettåring!

Västerbo stuteri har Kajsa Frick varit med sitt sto Quit a Barbara (betäckt med Mister JP), passade samtidigt på att utöka sitt tävlingsstall med ettåriga Västerbo Surprised sto 1 år e Walk the Walk och miljonärskan Bachelore’s Dream, som vann 17 lopp och 1,8 miljoner. Mödernet går tillbaka till hedersmärren Arctic Laylock som själv vann 15 lopp och blev mor till avelshingsten Laban Laylock som vann hela 17 segar, Winnie Laylock (NO) 1,6 miljoner – 13 segrar, Kasper Tim även denna är miljonär, Cowboy Lindflower – 27 segrar, Wille Laylock (NO) -12 segrar, Wera Laylock  (NO) 11 segrar, Magica de Hex 12 segrar, Karola Mic – 13 vinster, Thali – 15 segrar, Eiar Celeber 1,3 miljoner – 12 segrar, Wictoria Laylock – 14 segrar, Operett Ribb – 10 segrar, Oscar Ribb – 13 segrar, Encore W.L. – 14 segrar, Tamla Celeber 8,3 miljoner – 23 segrar, Odessa Celeber 1,1 miljoner – 9 segrar, så det är många segersamlare som kommer ur detta möderne!