Fyran är här!

Klockan 19 på fredagskvällen var det dax för nummer 4, även den i stall 4. Susanne Demmers förlöste stofölet efter Classic Photo och Västerbo Prepare: Västerbo Prepare var en kulltopp bland stona i sin årskull, bland annat tvåa i Derbystoet vinst i Ung i Norr, och vinster i Frankrike både i monte och attele.

Bland avkommor till Prepare finns Västerbo Puma (29 starter – 4 segrar) som blev mor häromdagen samt Västerbo Isolde som fölade hemma hos Fanny Andersson 27 mars och fick stoföl efter Classic Photo.

Västerbo Prepares mor Nanettes Diamond är Diplomsto och mor till miljonärerna Västerbo Webmaster och Västerbo Sharp (avelshingst i Slovenien), Västerbo My Life – 10 segar på 34 starter, Elana som vann 7 segrar på 38 starter och Salerno som vann 20 lopp. Från detta möderne kommer även avelshingstarna Native Star, Native Starlight, Axelwin, Gentleman, Butch Galvator samt Arlines Dream (Elitsto i Sverige) mor till miljonärerna Gentleman, Air Dream och Ata Montana.

Nedan modern Västerbo Prepare.