Treåringar

Treåringarna börjar kvala som vuxit upp på Västerbo, Västerbo Acordia (s e Django Riff – Västerbo Pumkin kvalade på Gävle med tränare Björn Röcklinger i sulkyn på 20,0, hon har en ettårig syster till salu, Västerbo Fudge e Earl Simon, Västerbo Cookie ( se Readly Express – Västerbo Mixed Love) ägd av Västerbo Trav Vet AB kvalade på Sundbyholm med sin tränare Fredrik Wallin på 18,6. Västerbo Garonne (s e Bird Parker . Garonne As) vann i första starten för sin tränare Sybille Tinter på 15,9. Västerbo Victorius (Mister JP – Reet Petite Face) kvalade redan i augusti i regi Svante Båth. Västerbo Lookhigh (Look de Star – Västerbo HighFive) har i regi Anders Zachrisson redan tjänat över 100 000 kronor. Modern har i år fått föl efter Django Riff. Västerbo Wellbreed (h e Bird Parker – Västerbo Prepare) har startat för sin tränare Björn Goop, på Västerbo finns en 1 årig bror vid namn Västerbo Adventure (e Feeling Cash), dessutom har Jerry Riordan börjat tävla med Västerbo Streetwise, som har en tvåårig helbror till salu, Västerbo Streetview. Föräldrar till dessa är Muscle Mass – Västerbo Streetlite.På bilden Västerbo Pumpkin. med Björn Röcklinger.