Ny hingst till Västerbo

Classic Photo som under hela sin Sverigekarriär varit verksam på Stuteri Broline laddar nu om och byter sida i Sverige, från väst till öst och jobbar numera på Västerbo stuteri. Classic Photo som är väldigt framgångsrik i avel har hittils blivit far till 4 ston som har tjänat över 100 000 dollar, Classic Form, Photogenic Legs, Classic Filly och CallMeClassyLady dessutom har en dotter som är miljonär — i DOLLAR, Classic Martine, som noterat rekordet 1:51 som vinnare! Som far i Sverige är han mest känd som far till avelshingstarna  Ringostar Treb (IT) (Elitloppsvinnare) och Mosaique Face, Derbyvinnare och Hugo Åbergs.

Vi på Västerbo tycker det skall bli intressant att jobba med en så välmeriterad avelshingst! Och det märks redan på bokningarna, trots att det endast gått rykten om att han ska på Västerbo 2021 har bokningarna ramlat in.