Mycket händer på 1 månad

Vi har varit lite dåliga på att uppdatera våra nyheter! Till viss del beror det på frustration efter det kaos som Internet åringsauktionerna var orsak till, vi får hoppas att vi kommer igång med riktiga live auktioner till nästa år, annars kommer det bli katastrof, övriga Europa har haft live auktioner och det har fungerat utmärkt! Frankrie, Holland, Tyskland, Italien och Danmark samt Nord Amerika.

Bland hästarna vi managerade på Kriterieauktionen ser det ut så här

1 Reality Hill såldes på auktionen, lämnades åter efter 1 timme med motiveringen att de tryckt fel! 11 See the Moon – togs åter, 16 Västerbo Simsalabim – åter, 54 VästerboStreetview – köparen fick ingen kredit, 67 PolePosition – såld innan, 70 Debellator Star – såld till Patrick Wickman, Bergsåker, 117 Saluti – struken, 125 Västerbo GiveMeCash – såld till Mattias Djuse, Solvalla, Senta – såld till Axel Jakobsen, Danmark, 153 Strawinski såldes till Kevin Svedlund, Gävle, 158 Salima – gick åter, 167 Shanty – ropades åter, 179 Ess Expression – har vi nu sålt tävlingsrätten i, 192 Västerbo Kodac – struken, 204 Västerbo Blizzard – struken, 206 Bottnas Jake och Bottnas Justin , båda åter, 232 Glory B.J. – såldes till Peder Engdahl, Västerlanda, nu i träning hos Rauno Pöllenen, Gävle, 235 Timotejs Lena – såldes till OKB Stable, Gävle, 267 VästerboImpressive blev aldrig betald, 292 Västerbo Google hamnade till sist hos Sofia Adolfsson, Örebro, 326 Bottnas Jaguar såldes till Norge, 276 Gizelliore såldes till Lennart Johansson och placerades hos Rickard Svanstedt, denna häst hade 2 köpare samma slutbud på!, och slutligen 316 Timotejs Lina hamnade i Finland!

VästerboStreetvise h e Muscle Mass och VästerboStreetlite