Slut på tävlingskarriären

Cezanne Boko har nu lagt tävlingsskorna på hyllan, den åttaåriga dottern till Varenne och Suzanne, som själv vann 1,6 miljoner kronor lämnade tävlingsstallet igår.

Cezanne hann med under sin tävlingskarriär att vinna 5 lopp, få rekordet 13,4 och tjäna  314. 000 kronor. Cezanne Boko har som syskon Baroness Boko 7 segrar få rekorden *13,9k, *12,5ak och tjäna nästan en halv miljon kronor samt Elton Boko och Fetish Boko som båda tjänat över 200 000 kronor. Suzanne är inte den enda miljonvinnade avkomman i sin syskonskara, där finns även Cash Hammering 1,6 miljoner och med hela 23 segrar! I nästa led finns ELITSTOET Pearl Hammering, mor till Go Hammering, avelshingst och vann 3,1 miljoner kronor och hela 18 lopp. Ägare är Trav i Uppland KB.

Cezanne Boko som treåring