Uppfödarvinster på V75 idag!

I V75 på Bergsåker idag vann två av våra uppfödningar, först ut var VästerboBlackMoney (v 7 år, e. Marion Mad MoneyCom Eva) i Klass I loppet. Det var ledningen hela vägen i ett voltstartslopp över medeldistans. Segertiden blev 1.15,5.

Västerbo Loveboat (v 7 år e. Love You – Västerbo HighClass) vann Gulddivisionen från ledningen, på tiden 1.13,6aM. Västerbo Loveboat har nu två raka segrar i år, i fjol blev det bara en seger på 19 starter.

Båda dessa herrar valdes ut av Svante Båth på vintern som nyblivna ettåringar!

 

 

 

 

 

 
På bilden ser vi Com Eva med Västerbo My Madame (nu dräktig med Pojke Kronos) som föl. Com Eva (död 2011) har lämnat två dubbelmiljonärer Västerbo Jetlag (e. Choctaw Brave) och VästerboCheckpoint (e. Comets Tail). Com Eva har förvärvt lite ojämnt, men noteras kan att två av hennes avkommor är respektive fäders hittills bästa avkommor.