Från Sulky Sport!

Nyförvärv

En häst som Svensson hoppas kunna tävla med i lördagssammanhang är Västerbo Maharani (e. Maharajah) 1.12,1ak/439.500 kr.
Det sexåriga stoet slutade tvåa i ett V75-lopp i Gävle i påskas och har nu anslutit från Michael Demmers stall.
– Hon kom hit i december och jag tycker det är en jättefin märr sm jag tror mycket på. En riktigt bra sort som ska bli spännande att dra igång och tävla med vad det lider.

Från Demmers har ytterligare en häst anslutit. Den treåriga Mister J.P.-dottern Västerbo Chili sticker ut med fyra segrar på fem starter och 1.637 startpoäng, men hon har bara 28.972 kronor i intjänade prispengar då tvååringssäsongen tillbringades på tjeckisk mark!

– Hon kom hit för ett par månader sedan. En lite speciell häst, men en väldigt fin travare och talang. Nu har hon bara tränat i backen, men lugnat ner sig och jag är nöjd med henne. Tyvärr blev hon förkyld och har stått över ett par veckor, men jag tror hon kan komma ut på tävlingsbanan framåt april. Jag är glad att fått henne i träning, säger Svensson.