Menhammars Margaretha

Vi fick igår 14 april ett tråkigt men inte oväntat meddelande att Margaretha Kleberg – Wallenius avlidit.

Margaretha har betytt mycket för svensk travsport, men även för oss på Västerbo.

Den förste avelshingst med extern ägare som ställdes upp på Västerbo (tidigare endast egna) var MWK’s Prince of Speed, vår far ”Lasse” Demmers var god vän med Margaretha och ställde i ordning så att vi fick honom till Västerbo, när Susanne och Michael tagit över. Michael fick även ett sto av Margaretha, Vienna med en levande fölavgift i Zoot Suit, Västerbo Lovelady blev det resultatet.

Menhammar har även haft fölston som bott på Västerbo samt vi hade förmånen att ha Jocose uppstallad här. Margareta Wallenius-Kleberg lämnar närmast efter sig barnen Jonas Kleberg och Annika Bootsman Kleberg samt sin livskamrat Tore Erkén, vi tänker på Er.

https://share.icloud.com/photos/075EQkjCgkHh9ZRDfGN5D2jsA