En härlig vecka till ända!

Västerbo Tramp hingst e Un Amour d’Haufour (FR) och Victoria R.Ö.K. var tisdag 13 juli ut på Jägersro med Waldmüller Markus i sulkyn, detta resulterade i seger nummer 4 på blott 10 starter och Tramp har fått rekordet *16,4m, och med autostart *13,5ak, tränar gör Lugauer Conrad.

Västerbo Tramp inför Kriterieauktionen 2017

Dagen efter segrade Daniel Parling ägda Västerbo All In 4 år e UN AMOUR D’HAUFOR (FR)KRISTEL ÅS som i år har ett hingstföl efter Mister J.P. I sulkyn tillika tränaren Parling Daniel .

Västerbo All In i Frankrike som 2 åring

Veckans 3e vinnare Västerbo Frisky e Mister JP – Temple Street e Coktail Jet som med sin tränare i sulkyn Westerholm Nicklas tog 3e segern på 5 starter. Modern Temple Street (helsyster med Joke Face mor) hat en tvåårig hingst här på Västerbo, Västerbo Wizard ( El Mago Pellini) samt en ettårig helbror Västerbo VooDoo (såld). I är är Temple Street betäckt med Mister JP.

På lördagen 17 juli segrade Fajta Västerbo (FR) och Hemlig Västerbo (FR) i Ostrava i Tjeckien.

Princesse Seya som vi tränade för ägaren Mats Rundström, var en tidig häst och tävlade på Vincennes redan som tvååring. Det fanns fler som tyckte hon var fin, tyvärr avböjde vi ett bud på 50 000Euro för henne. I avel har hon haft otur, men nu verkar det ha släppt!

Hemlig Västerbo vid sin 4e raka seger