Nya fölston hälsas välkomna

12e november kom Toohotforyou med resultaten 48 5-5-9 och vunnit 1 264 431:-. Far är Scarlet Knight och mor den på Västerbo uppfödda VästerboFromHeaven e Red Xing – WomanFromCanada. Mormodern och hennes bor Bella Victoria CMF kom till Västerbo första gången den dagen Susanne Demmers hade sin 50 års fest, som Ni förstår av namnet att döma kom de närmast från Canada där vi haft dem under nästan ett år, Bella var då dräktig med Valley Victory sonen San Pellegrino. Den fölungen döptes till Västerbo Traveller och hade fina framgångar för Michael Demmers/Mikael Lindmark. Bella blev mor till 2 miljonärer Västerbo Canadian och Västerbo Paradise.

J Arvenberg AB har sänt två ston till oss Ismay Boko född 2015 e Timoko – Belizie Boko e Viking Kronos, dräktig med Al Dente. Med var även hennes stoföl född 14 april 2019 vid namn Miraculus e Centurion ATM.

Sto nummer 2 från Jesper Arvenberg är Flight Instrument född 2010 e Scarlet Knight – Digital Marquee 46 2-5-5 272 500 kr 16,2m 16,9l 14,3ak 14,3am 17,4al, och dräktig med Coin Perdu. Med var hennes föl. FancyNancyClancy född 20 juni sto e Uncle Lasse.

Fredrik Wallin med Inga in Heaven
Foto: MATILDA ÖHRMAN/TR BILD