Lämnat Västerbo idag

Idag åkte Västerbo Dandy 1 år h e Jocose – Västerbo Minx som Björn Röcklinger ropade in Kriterieauktione och nu blir andelshäst via Easy KB, även Västerbo Pentax 1 år h e SJ’s Photo – Chakaranda D som köpts av Allt om Travsport lämnade Västerbo.

Anlände till Västerbo idag gjorde istället Michael Demmers som varit Guide på TR Medias resa till Kentucky i 8 dagar! Inga köp till stuteriet gjordes dock!

Den 2 oktober gled Västerbo LookHigh sto 1 år e Look de Star – Västerbo HighFive iväg till Anders Zackrisson, Kalmar som hämtade hästen själv och tittade sig omkring på Västerbo. Anders har en österrikisk hästägare som köpt tävlingsrätten på denna dam.

Västerbo Naughty hingst 1 år e Formula One – Våga Västerbo har lämnat Sverige och flyttat till sin nya ägare som finns i Bayern i Tyskland.