Inte bara Västerbo PokerFace !!!!!

efter 11 månaders frånvaro fick vi igår se Västerbo Pokerface på ovalen igen! Direkt ut i V75 där han gjorde en bra insats och blev trea, VästerboImtheMan vann på Örebro kvällen innan, sonen till Echo – Chakaranda D har nu gjort 3 starter och 3 segrar! Fler vinnare som vi inte skrivit om är bland annat Västerbo Loire som segrade i Årjäng 11 augusti, sonen till Credit Winner och Garonne As (Muscles Yankee) vann nu sin 5e seger, på Kriterieauktionen finns hans syster född 2018, Västerbo Garonne e Bird Parker. Vidare har Västerbo Alesia (No Frosting – Temple Street) vunnit lopp för sin ägare och tränare Martin Åkerlund. I Tyskland har Västerbo Morning glänst till med 2 segrar, det ena var ett större lopp med hela 2500 Euro i prispengar! Björn Röcklinger har selat ut Västerbo Cirkus (Rocklyn – Västerbo Minx till seger, Cirkus har en ettårig bror på Kriterieauktionen, Västerbo Dandy (e Jocose) Västerbo Crystals först födde, 3 åriga Västerbo Crush, har för Jörgen Westholm vunnit lopp, och hans bror Västerbo Rokad äntrar ringen på Kriterieauktionen!

Västerbo PokerFace