Vi kämpar på

En dotter till SJ’s Photo – Chakaranda D. e Spotlite Lobell har sett dagens ljus, detta är välkänt Dala möderne, har producerat miljonärerna Don Active 27 segrar, Kevin D. 22 segrar, Minnesota 3,9 miljoner – 16 segrar samt Jimmy Greaves 21 segrar, Xylit 13 segrar, Ego Express 11 segrar.

Västerbo Pumkin som hos Björn Röcklinger tjänade 603 000kr på 79 starter vilket gav 10 segrar och 12,3ak i rekord har fått hingstföl efter Captain Sparrow och är nu i Frankrike för betäckning med Earl Simon (Password).

Mödernet har lagt många bra hästar, har funnits på Västerbo i 4a generationer, den första var Elitloppshästen Princess Kinney (Prince McKinney) blev mor till Batman (Butch Hanover) Blitzman 12 segrar- 20 segrar Princesse Fortune (Kavaljer Fortuna) tvåa i StoChampionatet och mor till StoCh. tvåan Quelle Fortune och Bowlers Dream, mor till Västerbo Daylight, Västerbo Tomorrow, Västerbo Today, Västerbo Lion – årets häst i Danmark och många fler!!!

stoföl e Sj’s Photo – Chakaranda D.