Kiss Francais finns tyvärr inte längre!

Fransmannen Kiss Francais har enligt uppgift från sin ägare Lutfi Kolgjini slutat sina dagar. Vi hade ju förmånen att hitta hingsten i Frankrike och blev förtjusta direkt i honom, tog upp Kiss Francais till avelsvärderingen och Michael Demmers visade honom där. Sedan stod ”Kisse” på Västerbo så länge Ecuire de Charmes ägde honom, dvs till och med 2010, såldes då till nuvarande ägare, men återvände snart till Västerbo.

Vi är stolta över ”vår” hingst och han har producerat massor med fina avkommor, den som skulle kunnat bli riktigt bra var Jim Fricks löfte Västerbo Real Kiss 7 starter 5-2-0 *14,5ak – 190 000 kr, fick tyvärr sluta sina dagar p.g.a. benbrott.

Kiss Francais blev far till 7 miljonärer, Attraversiamo 2,6 miljoner, Västerbo Face It 2,4 miljoner, Ochongo Face 1,9 miljoner, tävlar fortfarande, snackhästen Ni Talar Bra Latin, The Divine Miss F., Västerbo Mission och Vitesse d’Inverne., bland andra avkommor som vunnit många lopp finner vi Västerbo My Life 34 starter – 10 segrar.

På Västerbo har vi hans dotter Västerbo DogArtist i aveln och tävlar med hans son Västerbo HighScore som Björn Röcklinger som regel kör i loppen.

Sista åren har Kiss Francais varit uppstallad i Frankrike.